• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Doktor Eksikliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Romatoloji Bölümünde doktor olmamasından dolayı İlke Haber Ajansına bilgi veren vatandaşlar, hastanede Romatoloji (romatizmal hastalıkları inceleyen bilim dalı) doktoru olmadığından dolayı mağdur edildiklerini iddia ettiler.

 

İsmail Kurt, eşinin selelüks hastası olduğunu belirterek, \"Beş sene Adana da tedavi gördü, sonra Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Romatoloji bölümünün açıldığını duyduk ve tedavisini burada yaptırmaya karar verdik. Tedaviye geldik ama 4 aydan beri Romatoloji bölümünün doktorunun olmadığını söylediler. Bizde diğer doktorların istedikleri, beyin cerrahi, hematoloji gibi bölümlerden film ve diğer tahlilleri yaptık ama en önemli olan Romatoloji bölümünden alacağımız tahlil, film ve diğer bilgileri doktor eksikliğinden dolayı bir türlü alamadık``dedi.

 

Bu tedaviye yüzlerce insanın ihtiyaç duyduğunu ifade eden Kurt, \"Burada benim bildiğim tanıdığım yüzlerce insan var. Bu bölüme ihtiyaç duymakta ve mağdur edilmektedir. Bizim kalkıp da başka şehirlere gidip tedavi görme imkânımızda yok çünkü benim çocuklarımın eğitimi devam etmekte, kış şartlarının gelmesi gibi nedenlerden dolayı eşimi tekrar başka illere de götüremiyorum ve bundan dolayı çok mağdur ediliyorum, yetkililerin derhal bu sorunu çözmelerini temenni ediyorum``şeklinde konuştu. (M.Sait Adiyaman)

Bu haberler de ilginizi çekebilir