• DOLAR 32.379
  • EURO 35.022
  • ALTIN 2326.145
  • ...
Saadet Partisi Bitlis İl Kongresi Yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS -Saadet Partisi Bitlis İl Kongresi Mimoza Düğün Salonunda yapıldı. Kongreye il ve ilçe teşkilatının yanı sıra İstanbul Pendik ilçe başkanı da katıldı.

SP Pendik İlçe başkanı Ahmet Türkcan \"İlk başta biz Müslümanların görevi dünyayı ifsat edenlere, demokrasi adı altında dünyayı egemenliğine almak isteyenlere, siyasi güçleriyle onları haksızlığa hukuksuzluğa sürüklemeye çalışan güçlere karşı insanları ıslah etmeye çalışmaktır\" dedi.

Türkiye`nin Ortadoğu`daki yaşanan sorunlara karşı aciz kaldığını ileri süren Türkcan, \"Çünkü Türkiye cumhuriyeti devleti NATO istedi diye 6 tane savaş gemisini Libya`ya gönderdi. Ve bu savaş gemileri NATO askerlerine yardım sağlayarak Libya`daki Kaddafi askerlerini vurarak öldürdü. Biz Libya ya Osmanlı zamanında da gitmiştik. Ama o zaman bin gazi savunması vardı Ömer muhtar destanları vardı. Ve biz o halkı İtalyanlara karşı korumak için gitmiştik. Ama bugün bu hükümet sayesinde İtalyanlarla birleşip o halkı öldürmek için gidiyoruz\" dedi. (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir