• DOLAR 32.452
  • EURO 34.501
  • ALTIN 2474.348
  • ...
 Saadet Zulme Karşı Kadıköy Meydanı`ndaydı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Saadet Partisi, Bangladeş`te Cemaati İslami üyelerine verilen idam cezalarını ve İsrail`in Gazze`de yaptığı katliamları kınamak için meydanlara indi.Saadet tarafından Kadıköy`de düzenlenen mitingin esas gündemini Bangladeş, Gazze ve Suriye oluşturdu

Saadet Partisi Genel Başkanı mitingdeki konuşmasında şunları söyledi:

"Bütün Müslümanlar kardeştir. Rabbimiz, kitabımız, peygamberimiz, kıblemiz bir. Can kardeşlerim gelin bir olalım. Dünyaya yeni bir şekil verelim. Hedefimiz bellidir... Saadet Partisi olarak bütün mazlumlara hitap ediyorum, bizim amacımız hakkı hakim kılmaktır. Gelin İslam Birliği`ni kuralım. Gelin askeri birliklerimizi biraraya getirelim İslam Askeri Birliği`ni kuralım. Gelin İslam Ekonomik Birliği`ni kuralım. Sömürü çarkını bozmak için İslam Ortak Para Birimi`ne geçelim. Cebinizdeki Amerikan dolarları, Euro Batıya açtığınız sömürge kapılarıdır."

"MAZLUMLAR AYAĞA KALKIN"

"Gelin insan haklarını birlikte koruyalım. Dünyayı savaşa sürükleyen, yüz milyonlarca insanın ölümüne neden olan batı değil mi? Batı silah üretiminde de hız kazandı. 2010`da ABD`nin sattığı silahların tutarı tam 21 milyar dolar. Arap Baharı`nın hızlanmasıyla 2011 yılındaki silah satışı 66 milyar dolara ulaştı. Kardeşlerim bu silahlar, insan öldürmek amacıyla üretilmektedir, insan öldürmek amacıyla satılmaktadır, alınmaktadır. Herkesin ama herkesin insanca yaşamaya hakkı vardır. Bu da ancak adil bir düzenle kurulabilir. Meydanı dolduran yiğit kardeşlerim, düzen sizlerin sayesinde kurulacaktır. Bu alanda imanımız tamdır. İslam Birliği kurulacak. Bu yolda yürürken bize evliyalar, erenler eşlik edecektir. Ey mazlumlar, ayağa kalkın. Mazlumlar ayağa kalkmadıkça zalimler diz çökmez. Zalimlere diz çöktürmek için mazlumlar ayağa kalksın."

ALANDAKİLERİN TEKRARLADIĞI SÖZLER

"Ölüm bir gün nasıl olsa gelecektir. Ölümden korkan bir kimsenin huzur içinde yaşaması mümkün değildir. Şimdi tekrar edin: İslam Birliği`ni kurmak için var mısınız? Caymayasınız sonra. Niceleri caydı caydı gitti. Milletimizin saadet ve selameti için, yaşanabilir bir Türkiye için, İslam Birliği`ni temsil için, yeni bir dünya kurmak için canla başla çalışacağıma söz veriyorum... Siz de tekrar edin..."

Bu cümleleri miting alanındaki Saadet Partililer de tekrarladı...

Bu arada alandan "Müslüman uyuma, kardeşine sahip çık", "Başbakan Kamalak" gibi sloganların sesi yükseldi.

Miting sonrasında Saadet Partisi ve bir grup STK infaz kararını durdurmak için Bangladeş`e gidecek.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir