• DOLAR 32.494
  • EURO 34.596
  • ALTIN 2472.41
  • ...
Dağa Çıkan 5 Kişi Kayboldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Marmaris`te yürüyüşe çıktıkları ormanlık alanda yönlerini kaybeden 5 kişiden 4`üne ulaşıldı, henüz ulaşılamayan 1 kişinin bulunması için arama çalışmaları sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde 7 kişilik grup, Beldibi beldesi Gökbel mevkisindeki ormanlık alanda yürüyüşe çıktı. Ormanın içlerine doğru ilerleyen ve birbirlerinden uzaklaşan gruptan 5 kişi, havanın kararmasının ardından yönlerini kaybetti.

Gruptakilerin cep telefonu ile AKUT Marmaris ekibine ulaşıp yardım istemesi üzerine harekete geçen ekipler, bu kişilerin bulunması için çalışma başlattı. Bir süre sonra gruptakilerden 4`üne ulaşıldı. Bulunan kişilerden farklı bir yöne giden Elvan Kargın ise bulunamadı.

Kargın`ın cep telefonunu yanına almadığı, bu nedenle yerinin tespit edilemediği bildirildi. Kargın`ın bulunması için AKUT, Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü görevlileri ve jandarma ekiplerince yürütülen arama çalışmaları sürüyor.

AKUT Marmaris ekibinden Ersan Erverdi, yaptığı açıklamada, yürüyüşe çıkan 7 kişiden 2`sinin havanın kararmasının ardından başladıkları yere dönmeyi başardıklarını, ancak yönlerini kaybeden 5 kişinin kaybolduğunu söyledi.

Bunun üzerine başlattıkları arama çalışması sonucunda kaybolan gruptaki 4 kişiye ulaşarak güvenli bir bölgeye getirildiklerini anlatan Erverdi, bu kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti.

Erverdi, henüz ulaşılamayan Elvan Kargın`ı arama çalışmalarının ise devam ettiğini kaydetti.
Bu arada yürüyüşe çıkanların Marmaris Vergi Dairesi`nde çalıştıkları öğrenildi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir