• DOLAR 32.514
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2427.748
  • ...
Kur’an-ı Kerim'i hatmeden minik öğrencilere diplomaları verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Batman merkezde bulunan özel bir kreş bünyesinde okul öncesi eğitimle beraber Kur’an-ı Kerim'i hatmeden 16 minik öğrenciye yılsonu merasimi düzenlenerek diplomaları veridi.

Yıl boyunca süren eğitim programında 3 grup şeklinde ders işlendi. Eğitimin sonunda Kur'an-ı Kerim’i hatmeden 16 öğrenci, hocalarının elinden diplomalarını alarak mezun oldular.

Mezun olan ve Kur’an-ı Kerim’i hatmeden öğrenciler için düzenlenen yılsonu merasimine aileler yoğun ilgi gösterdi.

Minik öğrenciler, yaptıkları gösteriler ve söyledikleri ilahiler sonrası, Kâbe maketinin etrafında dönerek tavaf yaptı, Kur’an-ı Kerim’den ezberledikleri sureleri okudu.

Programın sonunda mezun olan ve Kur’an-ı Kerim’i bitiren 16 öğrenciye hocaları tarafından diploma verildi.

“16 öğrencimizi mezun ettik”

Düzenlenen yılsonu etkinliği ardından İLKHA muhabirine bilgi veren kreşin kurucu müdürü Kenan Akbaş, “Bizler Minik Hayaller Kreşi olarak 2018-2019 yıldönümünün mezunlarını verdik. Çok şükür bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık. Daha önce öğrencilerimize karne ve karne hediyelerini verdik. Ondan sonra yılsonu gösterimimizi sunduk. Mezunlarımızı bugün verdik. Yaklaşık 9 mezun verdik. 16 öğrencimiz vardı, onları da mezun ettik. Kreşimiz 0-6 yaş grubuna aittir. 0-6 yaş grubunun eğitim içeriğinde dini eğitim, ahlak eğitimi, İngilizce eğitimi ve okul öncesi eğitim vermekteyiz. Yeni döneme yeni öğrencilerimizi alacağız inşallah, hayırlısıyla yeni öğrencilerimizi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. (Mehmet Sait Çelik –İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir