• DOLAR 32.386
  • EURO 35.098
  • ALTIN 2326.487
  • ...
Başarılı öğretmen ve öğrenciler ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te çeşitli spor dallarında 6 uluslararası, 105 Türkiye, 56 bölge, 165 il birincisi, 205 il İkincisi ve 233 il üçüncüsü olmak üzere 770 başarılı öğrenci ile bu öğrencilerin yetişmesinde ve başarılarında pay sahibi olan öğretmenleri ödüllendirildi.

Nizip Ticaret Odası konferans salonunda düzenlenen ödül töreninde konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül, projeyi başlatan ve destek veren kurum yetkililerine, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.

Gaziantep'te ve Nizip'te öğrenciler ile öğretmenlere bir kademe daha iyi şartlarda eğitim verebilmek için ciddi çalışmalar yapıldığını belirten Gül, "Gerek sportif faaliyetlerde başarıların ödüllendirilmesi ve gerekse sosyal kültürel faaliyetlerin ödüllendirilmesi ile akademik başarının ödüllendirilmesi ama bunun ete kemiğe bürünmüş hali Nizip'te yapılan bu projedir. Bireysel olarak okul bazında ya da münferit olarak ödüllendirilen birçok başarı var. Ancak bir program dâhilinde öğretmeniyle öğrencisiyle bütün başarıların değerlendirildiği bu projeyi burada görmüş olduk. Ben buna katkı sunan Nizip İlçemizdeki herkese teşekkür ediyor tebrik ediyorum. İnşallah sizlerle birlikte Nizip'i daha da ileriye götüreceğiz." dedi.

Nizip Kaymakamı Kemal Şahin ise projeye emek ve destek veren herkese teşekkür ederek, daha sonraki yıllarda bu başarının artarak devam edeceğine olan inancını dile getirdi.

Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt da böyle anlamlı bir projenin sponsorluğunu üstlenmekten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, ödül kazanan öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti.

Konuşmaların ardından öğrenciler ve öğretmenler ödüllendirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir