• DOLAR 32.598
  • EURO 34.828
  • ALTIN 2509.042
  • ...
Bingöl Muhtarlar Derneği Başkanı Butaku güven tazeledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede, kayıtlı 114 üyesi bulunan derneğin faaliyet raporu ve gelir gider hesapları ibraz edildi.

Divan Başkanlığını Bingöl Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kararslan’ın yaptığı genel kurulda, tek liste ile seçime giden mevcut başkan Butaku, hazır bulunan 97 muhtarın oy birliği ile 2 yıllık dönem için yeniden seçildi.

Butaku, seçimlerin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, 14. genel kurulunu yapan dernek başkanlığına 12 dönemdir seçildiğini anımsatarak, kendisini göreve layık gören muhtar arkadaşlarına teşekkür etti.

Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Merkez tarafından yapılan anket sonucuna göre Bingöl Muhtarlar Derneği’nin Türkiye’nin en iyi muhtarlar derneği seçildiğini ifade eden Butaku, “Muhtarlar derneği benim ikinci ailemdir. Birlikte hareket edersek aşamayacağımız engel, çözemeyeceğimiz sorun yoktur.” dedi.

Butaku, Bingöl’ün en büyük sivil toplum örgütü olduklarına işaret ederek, her mahalle, köy ve beldelerde temsilciliklerin bulunduğunu söyledi. (Nihat Kanat -İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir