• DOLAR 32.386
  • EURO 35.122
  • ALTIN 2326.454
  • ...
Hırsızlar gündüz vakti işbaşındaydı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Batman merkezde bir telefoncunun dükkânından ayrıldığı anı fırsat bilen hırsızlar, 3 dakika içerisinde 3 adet akıllı telefonu çalarak kayıplara karıştı.

Olay, yaklaşık bir hafta önce Çarşı Mahallesi Bankalar 2. Cadde üzerinde bulunan bir dükkânda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, işi çıktığı için yan komşusuna kadar giden Cemal Geyik isimli esnafın dükkânında olmadığını fırsat bilen hırsızlar dükkâna girip telefonları çaldı.

Hırsızlık anı işyerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde işyeri sahibi dükkândan çıktıktan sonra dükkânın boş olduğunu gören genç yaşlarda iki hırsız harekete geçiyor. Dükkânını emanet ettiği komşusunun dalgınlık anında hırsızlardan biri dükkâna girip diğeri de etrafı gözetliyor. Hırsızın, kısa süre içerisinde vitrinden aldığı 3 akıllı telefonu cebine koyup dükkândan çıkarak uzaklaştığı görülüyor.  

Yaşanan hırsızlık anını anlatan dükkân sahibi Cemal Geyik, “Benim yan komşumda bir işim vardı. Yan tarafa gittim. Gittiğim zamanda kapının önünde oturan komşumdan dükkâna göz kulak olmasını istedim. Birkaç dakika içeride kaldım. Gelinceye kadar 3 tane cihazım çalındı. Çalınan cihazlar tahmini olarak 3 bin lira değerindeydi.” dedi.

Olayın ardından ihbarda bulunduğunu söyleyen Geyik, “Polisi arayarak ihbarda bulundum. Polisler geldi kayıtları aldılar ama bir hafta geçmesine rağmen herhangi bir sonuç alınamadı. Talebimiz hırsızların yakalanıp gerekli cezaların verilmesidir. Yetkililerin hırsızlık olaylarının üzerinde daha fazla durmasını istiyoruz. Son zamanlarda hırsızlık olayları çok oluyor. Gereken cezalar verilmediği zaman, hırsızlar aynı olayı tekrarlıyor.” ifadelerini kullandı.  

Cihazları çalan kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi. (Mehmet Sait Çelik, Mehmet Fatih Akgül –İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir