• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Mursi adanmışlığın örneğidir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 81 ilde Muhammed Mursi için kılınan gıyabi cenaze namazı Adıyaman'da da halkın yoğun katılımıyla Ulu Camii'nde kılındı. Camide konuşan İl Müftüsü Mehmet Taşçı, Muhammed Mursi'nin adanmışlığın örneği olduğunu belirtti.

Ulu Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınan gıyabi cenaze namazında camiye sığmayan halk cami avlusunda saf tuttular.

Namaz öncesi camiyi dolduran halka seslenen İl Müftüsü Mehmet Taşçı, "Muhammed Mursi adanmışlığın numuneyi imtisalidir. Hak ile batılın mücadelesi bugün olan bir şey değildir. Hazreti Adem'le beraber başlamıştır. Hazreti Musa, Hazreti İbrahim, Peygamber Efendimizle beraber bugünlere kadar bu günlerden de kıyamete kadar devam edecek." dedi.

İnsanlık tarihi boyunca hakkın galip geldiğini dile getiren Taşçı, "Hak her zaman galip gelmiştir ve galip gelmeye de devam edecektir. Bunlar ümmet olarak tarihimiz de birer virgüldür. Önemli olan hakkın yanında olabilmektir. Biz zaferle değil seferle memuruz. Biz hayatı Allah için yaşamaktan, Allah'ın yolunda yaşamaktan memuruz. Zaferi verecek olan Allah'tır. Bize işimiz sefer haline hep hazır olmaktır." ifadelerini kullandı. (Cemil Özdaş-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir