• DOLAR 32.513
  • EURO 34.606
  • ALTIN 2499.985
  • ...
Zalimler için yaşasın cehennem
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sultangazi'de toplu açılış töreninde konuşuyor. Konuşmasında  Muhammed Mursi'nin vefatına değinen Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle bugün burada bir konuyu da sizinle paylaşacağım o da şu esaretten şehadete yürüyen Mısır halkının seçilmiş ilk cumhurbaşkanı Muhammed Mursi kardeşimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Ne yazık ki aynı tarihte içeri alındı aynı tarihte 6 yıl sonra cezaevinde mahkeme salonunda şehadete yürüdü. Mısır halkına ve İslam dünyasına başsağlığı dileklerimi ifade ediyorum.

Mursi'nin darbeyle indirilmesini hücrede eziyet çektirilmesini seyreden Batı dünyasını ve tüm insanlığı esefle kınıyorum. Bize Mursi'yi hatırlatanlarla şu anda yarışıyoruz. Pazar günü yapılacak seçimde bir tarafta bize Mursi'yi hatırlatanlar var diğer tarafta adaletle bu yolda yürüyecek olanlar var.

Zalimler için yaşasın cehennem. Ölüyor onun şu anda ölümü vesilesiyle onun merhum halinden bile korkuyorlar. Niye korkuyorsunuz? Siz bu tür şehitlerin kendisinden korkarsınız. Korkaklar için de yaşasın cehennem. Bunu başaramayacaklar.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir