• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
İşgalcilerin Saldırıları Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

FİLİSTİN - Siyonist işgal güçlerinin dün Gazze Şeridi`nin orta kesimindeki Deyr El-Belah`ın doğusuna düzenlediği havan topu saldırısında ikisi kardeş üç Filistinlinin yaralandığı bildirildi.

 

Filistin Enformasyon Merkezinin hastane ve kaynakları ve görgü tanıklarına dayandırdığı habere göre, Siyonist işgal güçleri Deyr El-Belah`ın doğusuna en az bir havan mermisi attı ve saldırıda ikisi kardeş üç Filistinli yaralandı.

 

İşgal güçlerinin saldırısında Rabah Ebu Hammaş ve Cihad Ebu Hammaş isimli kardeşler ile Ahmed El-Levh isimli Filistinlinin yaralandığını bildiren kaynaklar, yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğunu ifade etti.

 

Siyonist işgal güçleri, işgal ordusunun Gazze Şeridi`ne düzenlediği ve sekiz gün süren yoğun saldırıların ardından Mısır`ın arabuluculuğuyla Filistinli direniş gruplarıyla işgal hükümeti arasında imzalanan ateşkes anlaşmasını çiğnemeye devam ediyor.

 

İşgal güçlerinin ateşkes anlaşmasının yürürlüğe girmesinden bu yana düzenlediği saldırılarda iki Filistinli şehit oldu ve 50`den fazla kişi yaralandı. Ateşkesten bu yana Filistinli 28 balıkçı da anlaşmanın izin verdiği bölgede avlandıkları sırada Siyonist işgal güçleri tarafından gözaltına alındı ve teknelerine el konuldu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir