• DOLAR 32.553
  • EURO 35.494
  • ALTIN 2330.477
  • ...
Vali Erin acılı ailelere taziye ziyaretinde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Siverek ilçesinde 4 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavganın ardından yaralıların hastaneye etiştirmek isteyen aracın yoldan geçenlere çarpması sonucu hayatını kaybeden 2 vatandaşın ailelerini ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

Araba çarpması sonucu hayatını kaybeden Serdar Delen ve Rıdvan Buluş'un ailelerini, Karakoyun ve Başdeğirmen Mahallelerindeki taziye evlerinde ziyaret eden Vali Erin, yaşanan hadiseden üzüntü duyduğunu belirterek böyle hadiselerin bir daha yaşanmamasını temenni etti.

Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyen Vali Erin, acılı ailelere de başsağlığı dileklerini iletti. Bir süre daha ailelerle görüşen Vali Erin, gece saatlerinde Şanlıurfa'ya döndü.

Taziye ziyaretlerinde Vali Abdullah Erin'e Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi eşlik etti.

Siverek ilçesine bağlı Çeltik kırsal mahallesinde İzol aşiretine mensup akrabalar arasında arazi anlaşmazlığından kaynaklandığı iddia edilen silahlı kavgada M.İ, M.S.İ, H.İ ve Z.İ hayatını kaybetmiş, 5 kişi de yaralanmıştı.

Yaralıları hastaneye yetiştirmek isteyen aracın Karakoyun Mahallesi'nde yoldan geçenlere çarpması sonucu Serdar Delen ve Rıdvan Buluş hayatını kaybetmişti. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir