• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Vali Gül, gençlik merkezlerinde incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kırkayak Gençlik Merkezi ve Gazikent Gençlik Merkezi’nde eğitim gören kursiyerlerle bir araya gelen Vali Gül, aldıkları kurslar üzerine gençlerle sohbet ederek yaz tatilini merkezlerde değerlendirmeleri noktasında önerilerde bulundu.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde gençler için yapılan en önemli projelerden birinin de gençlik merkezleri olduğunu vurgulayan Vali Gül, “Gençlik merkezleri, gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle zamanlarını ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirmelerine fırsat veren, topluma aktif vatandaşlar olarak katılmalarını sağlayan ve gençleri zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmaları yürüten önemli merkezlerdir.”  dedi.

Gençlere sunulan hizmetlerin kalitesinin yükseltilmesi hedefiyle bakanlıkça çeşitli politikalar üretildiğini aktaran Gül, gençlerin bilgi toplumunun gerekleri ile donanmış, ülke kalkınmasında aktif, yaşam becerileri güçlü, özgüven sahibi, insani ve milli değerlere saygılı, girişimci ve katılımcı olmalarının sağlanmasının son derece önemli olduğunu ifade etti.

Gül, daha sonra KOSGEB, Devlet Malzeme Ofisi Bölge Müdürlüğü, TSE Güneydoğu Bölge Koordinatörlüğü ve çeşitli şirketleri ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Fıstıkçılar Sitesi esnafını da iş yerlerinde ziyaret eden Gül, istek ve öneriler dinleyerek esnafın her zaman yanlarında olacakların söyledi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir