• DOLAR 32.522
  • EURO 34.938
  • ALTIN 2430.76
  • ...
Gaziantep'te sağanak etkili oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

​Gaziantep’te akşam saatlerinde gök gürültüsü ve şimşeklerle birlikte etkili olan sağanak nedeniyle yollarda oluşan su birikintileri sürücülere zor anlar yaşatırken, vatandaşlar ise sağanağa hazırlıksız yakalandı.

Kent merkezinde ve ilçelerdeki yağış sonrası çok sayıda cadde ve sokakta su birikintisi oluştu. Sağanak nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Trafik ekipleri, olası aksamalara müdahale için kentin yoğun kavşaklarında tedbir alıp sürücüleri yönlendirdi.

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi ekipleri de kırsal mahallelerde su taşkınlarına karşı menfezlerde çalışma yaptı.

Bir süre sağanak olarak yağdıktan sonra doluya dönüşen yağmur, kentte yaşamı da olumsuz etkiledi. Vatandaşlar ve sürücülerin olumsuz etkilendiği yağış sonrası çok sayıda cadde ve sokakta su birikintisi oluştu. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, yağmurdan karton, kâğıt ve poşetlerle korunmaya çalıştı. Bazı vatandaşlarda işyerlerinin çatısının altına ve otobüs duraklarında yağmurdan korunmaya çalıştı.

Kentte yaklaşık 2 saat kadar aralıklarla etkili olan yağış sonrası hava karardı. Yağmur ile birlikte çakan şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Zaman zaman çok yakından duyulan şiddetli gök gürültüsü sesi korkuttu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir