• DOLAR 32.37
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2325.441
  • ...
"Ağaca astığı silahının ateş alması sonucu hayatını kaybetti" iddiası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Siirt’in Şirvan ilçesine bağlı soğuksu köyünde çobanlık yapan 26 yaşındaki İsmail Eymur’un, ağaca astığı av tüfeğinin kazara ateş alması sonucu hayatını kaybettiği iddia edildi.

Olay, saat 10.00 sıralarında Siirt’in Şirvan ilçesine bağlı Soğuksu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla beraber köyün yaylasında koyun otlatan Eymur, ağacın altında uyumak için silahını astı. Bir müddet sonra uykudan uyanan ve ayağa kalmak için silahından destek almaya çalışan Eymur’un silahı ateş aldı. Göğsünden yaralanan Eymur, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın yaşandığı esnada Eymur’un arkadaşlarının kendisinin yanında bulunmadığını belirten yakınları, silah sesinin duyulması üzerine arkadaşlarının Eymur’u telefonla aradıkları ama cevap alamadıkları için yanına gittikleri, Eymur’u göğsünden vurulmuş bir halde olay yerinde hayatını kaybettiğini gördüklerini ifade ettiler.

Jandarmanın olayla ilgili tahkikat başlattığı belirtilirken Siirt Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Eymur'un cesedinin, otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi.(Murat Orhan-İLKHA)



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir