• DOLAR 32.521
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2421.709
  • ...
SON DAKİKA
Avrupa Gençlik Buluşması Koordinatörlüğü'nden teşekkür mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Her sene olduğu gibi bu yıl da Peygamber Sevdalısı gençlerin yoğun katılımı ile 5 gün boyunca devam Müslüman Gençlik Buluşması programına; İsviçre, Almanya, Belçika, Fransa, Hollanda, Avusturya gibi Avrupa ülkelerinden ve bu ülkelerin farklı şehir, kanton ve eyaletlerinden yüzlerce Peygamber Sevdalısı genç katıldı.

Avrupa Gençlik Buluşması Koordinatörlüğü, "7. Avrupa Gençlik Buluşması"na katılan tüm Peygamber Sevdalısı gençlere, organizasyon komitesi olarak teşekkür eden bir mesaj yayımladı.

Açıklamada, "Allah Azze ve Celle’nin inayeti ve Peygamber sevdalısı genç kardeşlerimizin gayretiyle bir kez daha Avrupa Müslüman Gençlik buluşması programımızı başarıyla tamamladık. Doğrusu bu yıl hem katılım hem de organizasyon açısından önceki yıllara oranla daha bereketli ve başarılı bir kamp dönemi geçirdik. Avrupa Müslüman Gençlik Buluşması programını planlayıp koordine ederken gördük ki; Avrupa’da yaşayan Müslüman gençlerin niyet ve gayreti, ihlas ile harmanlanmış olmanın bereketiyle bizler için adeta bir umut kapısı olmuş durumda. Bu kapsamda, en başta Avrupa’nın İsviçre, Almanya, Belçika, Hollanda, Avusturya ve Fransa gibi ülkelerinden yola çıkıp kampımıza katılan tüm Peygamber Sevdalısı gençlere organizasyon komitesi olarak teşekkür ediyoruz. Katılımları dolayısıyla Rabbim gençlerimizden razı olsun." ifadeleri kullanıldı.

Yüzlerce gencin katıldığı böylesine bir programda sorumluluk üstlenerek görevlerini hakkıyla ifa edenlere de teşşekkür edilen mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Programımıza katılarak bilgilerini gençlerin istifadesine sunan değerli misafir hocalarımız Mehmet Eşin ve Suat Yaşasın’a da gençlerimiz adına saygı ve hürmetlerimizi sunarken kendilerini ileriki yıllarda da aramızda görmek istediğimizi ifade etmekten mutluluk duymaktayız. 5 günlük programımız boyunca bizi güzel ses ve ezgileriyle mesud kılan değerli müzisyenlerimize, Grup Vuslat’a, Grup Vahdet’e ve Geeflow’a teşekkürlerimizi saygılarımızla beraber arz ederiz. Programımızı ilk ilan ettiğimiz günden beri bizi yayınlarıyla destekleyen ve programımızda yer alan basın mensuplarına, İlke Haber Ajansı’na ve Habernas haber sayfasına yanımızda yer alıp sesimize ses oldukları için çok teşekkür ederiz. Avrupa Müslüman Gençlik Buluşması Programı'nın koordinatörleri olarak bize böylesine başarılı bir programı nasip eden Rabbimize hamd ederken tekrardan emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız. Avrupa Gençlik Buluşması Koordinatörlüğü." (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir