• DOLAR 32.333
  • EURO 35.069
  • ALTIN 2286.519
  • ...
Almanya'da Müslümanlara tehdit mektubu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Almanya'da, İslam düşmanlarının 2 camiye düzenlediği saldırının ardından aynı zihniyete sahip kişiler tarafından Müslümanların posta kutularına, “Almanya'yı terk edin. Sizleri hedef alan saldırılar başlayacak” ifadelerinin yer aldığı tehdit mektupları bırakıldığı ortaya çıktı.

Keup Caddesi'nde gerçekleşen çivili bomba saldırısının 15. yıldönümü nedeniyle gerçekleşecek olan anma etkinliklerini öncesinde Köln'ün Mülheim kasabası başta olmak üzere Müslümanların posta kutularına tehdit içerikli mektuplar atıldı.

Almanya Nükleer Silahlar Bölümü adı altında gönderilen mektuplarda, "Almanya'daki Müslümanlar, bizim ülkemize istilanız başarısızlığa uğrayacaktır. Alman halkı uyanıyor, bize düşman olduğunuzu ve nefret ettiğinizi daha berrak bir şekilde görüyor. Sizler Almanya'yı ve Avrupa'yı yok edecek, Yahudilerin araçlarısınız. Bundan dolayı her biriniz meşru birer hedefsiniz. Müslümanlar Almanya'yı terk edin. Sizleri hedef alan saldırılar başlayacak." şeklinde ifadeler yer aldı.

Bremen kentindeki Rahman Camisi'nde yaklaşık 50 Kur'an-ı Kerim tahrip ederek tuvalete atan İslam düşmanları, Kassel'deki Merkez Camisi'ne de taşlı saldırıda bulunmuştu. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir