• DOLAR 32.519
  • EURO 34.799
  • ALTIN 2421.491
  • ...
Meteorolojiden 4 il için sağanak yağış uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'nın Kızılcahamam ve Çamlıdere ilçeleri, Edirne il geneli, Kırklareli'nin batısı ve Bolu çevreleri için gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.

Ankara'nın Kızılcahamam ve Çamlıdere ilçelerinde gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

Son radar verilerine göre, Ankara'nın kuzey kesimlerinde halen devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, 14.00-18.00 saatleri arasında Kızılcahamam ve Çamlıdere ilçelerinde kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmekte.

Edirne il geneli ile Kırklareli'nin batısında gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

Son radar verileri ve tahminlere göre, Edirne il geneli ile Kırklareli'nin batısında (Kofçaz, Babaeski, Pehlivanköy) halen devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bu akşam 18.00'e kadar yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmekte.

Bolu çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

Son radar verileri ve tahminlere göre, Bolu'nun güney kesimlerinde halen devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bu akşam 18.00'e kadar güney ilçeleri (Kıbrıscık, Mudurnu, Göynük, Seben) başta olmak üzere il merkezinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmekte. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir