• DOLAR 32.578
  • EURO 35.037
  • ALTIN 2426.092
  • ...
Cennet Gençlerinin Annesi Hz. Fatıma
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ERZİNCAN - ERDAV Vakfı ile Erzincan Müftülüğünün ev sahipliği yaptığı konferansa Araştırmacı Yazar M. Emin Yıldırım katıldı. Erzincan Müftülük konferans salonunda gerçekleştirilen konferansa yoğun ilgi gösterildi. Müftülük konferans salonuna sığmayan halk konferansı yerlere serilen hasırlar üzerinde dinledi. Birçok kişinin ayakta dinlemek zorunda kaldığı konferansa bayanlar yoğun ilgi gösterdi.

Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başlayan konferans M. Emin Yıldırım`ın Hz. Fatıma`nın hayatından kesitler sunmasıyla devam etti. M. Emin Yıldırım, Hz. Fatıma`nın hayatında günümüz Müslüman bayanla için çok önemli derslerin olduğunu ifade etti.

Yıldırım konuşmasında; "Hz. Fatıma babasının annesidir. Aynı zamanda ehli Beytin neslinin devam etmesindeki en önemli etkendir. O hayatı boyunca iyi bir evlat iyi bir eş ve iyi bir âlime olmasıyla Müslüman bayanlara güzel bir örneklik teşkil etmiştir" dedi.

Konferans M. Emin Yıldırımın Hz. Fatıma`nın hayatından kesitler sunmasının ardından dua ile son buldu. (Mesut Gözlü - İLKHA)
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir