• DOLAR 32.379
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2326.113
  • ...
Malatya Umut Kervanı Ramazan ayında "umut" oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramazan ayı boyunca onlarca aileye umut olan Malatya Umut Kervanı, ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye nakdi, gıda, ayakkabı, elbise, et ve ev eşyası yardımında bulundu.

Yapılan yardım çalışmasıyla ilgili bilgi veren Malatya Umut Kervanı Temsilcisi M. Emin Yıldız, "Ramazan ayının ilk gününden başlayarak son gününe kadar, Malatya merkez ve kırsalında önceden tespit ettiğimiz yetim, muhtaç ve mağdur 110 aileye nakdi, gıda, ayakkabı, et, elbise ve ev eşyası yardımında bulunduk. Rabbim hayırseverlerin hayrını kabul etsin inşallah. Ramazan ayında yapmış olduğumuz genel yardımlar: Nakdi 13 bin 900 TL, ayakkabı 3 bin 500 TL, giyim 2 bin TL, et 3 bin 200 TL Ramazan kolisi 10 bin TL, alışveriş çeki (100 TL'lik) 2 bin 400 TL ve ev eşyası 2 bin TL olmak üzere toplam 37 bin TL yardımda bulunduk." dedi.

Yardımlarının hız kesmeden devam edeceğini ifade eden Yıldız, hayırseverlere teşekkür ederek muhtaçlara yardımlarını esirgememeleri çağrısında bulundu.

Yıldız, "Bizde kayıtlı yüzlerce yetim, muhtaç ve mağdur aile bulunmakta, Malatyalı hayırseverlerden beklentilerimiz yetim, mağdur ve muhtaç ailelerimize desteklerinin devam etmesini bunu sadece Ramazan'da değil yılın tüm zamanlarında aynı hassasiyeti göstermelerini istiyoruz. Biz hayır kuruluşları olarak sizlerle yetim, mağdur ve muhtaç aileler arasında köprü görevi görüyoruz. Gelin bu ailelerimize hep beraber sahip çıkalım ki Rabbimizin rızasına nail olalım ve ahirette Rabbimizin huzurunda hesabımızı kolay verebilelim." ifadelerini kullandı.

Umut Kervanın genel çalışmalarına da değinen Yıldız, "Çalışmalarımız sadece Malatya’da değil, yurt içinde ve yurt dışında da devam etmektedir. Başta Filistin, Sudan, Bangladeş, Yemen ve daha birçok ülkede faaliyetlerimiz bulunmakta yurtdışına adak, kurban, su kuyusu, gıda ve elbise yardımı gibi bağışlarınız varsa bize ulaştırabilirsiniz." şeklinde konuştu. (İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir