• DOLAR 32.573
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2419.216
  • ...
Adana Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Adana`da 2 Haziran 2011 Perşembe günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:


ÇUKUROVA MERHABA GAZETESİ: Göl kıyısında olaylı yıkım

Seyhan Nehri kenarında seyyar satıcıları kaldırmak isteyen zabıta ile esnaf arasında arbede çıktı. Yıkıma direnenlere müdahale eden bir polis, başına vurulan kalasla yaralandı. Taşlı bıçaklı direnişe plastik mermi kullanarak karşılık veren çevik kuvvet polisinin silahından çıkan mermi bir vatandaşı yaraladı.

AKP`nin korktuğu başına mı gelecek?
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Adayı Ömer Çelik, "Cumhuriyet halk Partisi ile koalisyon yapabiliriz" diyen BDP`yi eleştirerek, bu Silivri ile Kandil arasındaki ittifak, nasıl bir ittifaktır?"dedi.
Net Haber Gazetesi: Skandal! TOKİ yapılarında "HAÇ" İşareti
AKP`nin her fırsatta övündüğü TOKİ Konutlarının çatılarında Haç işaretlerinin olması garip karşılandı. Adana Polis Okulu yanı ile ve diğer illerde yapılan bir kısım TOKİ konutlarının üstten görüntülerinde gözden kaçmayan Haç şeklindeki işaretler uydu görüntülerinde sabit bir şekilde gözlenebiliyor.

TOKİ`nin yaptırdığı konutlarda oturan bazı vatandaşlar, bizzat gazetemize gelerek Uydu görüntülerinin fotoğraflarını gösterdiler. `Müslüman Mahallesine Salyangoz Satmak`olarak dillendirdikleri bu duruma tepki koydular. Çatılara yapılan müştemilatı HAÇ işareti şeklinde olmasından dolayı rahatsızlıklarını dile getirdiler.
Ayhan Kaya - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir