• DOLAR 32.331
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2295.22
  • ...
SON DAKİKA
Bu bayram kardeşliğe vesile olsun
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının hemen ardından gelen Ramazan Bayramı dolayısıyla verdikleri mesajda, İslam âleminin ve tüm insanlığın huzur içerisinde yaşaması dua ve temennisinde bulunan STK başkanları, kardeşlik çağrısı yaptı.

Bayramın hayırlar getirmesi temennisinde bulunan İşitme Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Cumali İlhan, işaret diliyle verdiği mesajda, "Bu bayramın hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim. Bu bayram kardeşliğe, huzura vesile olsun. Kansız ve savaşsız bayramların olduğu bayramlar temenni ediyorum." dedi.

Anadolu Engelliler Derneği Başkanı Abidin Harputluoğlu ise "Ramazan Bayramı'nın tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını dilerim. Savaşsız, kansız, fakir fukaranın gözetildiği bir ülke için kardeşçe yaşamaya vesile olsun bu bayram. Özellikle de engelli insanlarımızı her bayram olduğu gibi bu bayramda da yalnız bırakmayalım." ifadelerini kullandı.

Göremeyenlerle Birleşme Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hikmet Yüksel, "Ramazan Bayramı'nın ülkemize ve bütün İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Kardeşliğin, huzurun ve mutluluğun olduğu bir bayram diliyorum. Bu bayramda engelli, kimsesiz, yetim ve fakir kardeşlerimiz de unutulmamalıdır." şeklinde konuştu.

Adıyaman İl Müftülüğü engelli Koordinatörü Ali Çelik, bayramın hayırlara vesile olması temennisinde bulunduktan sonra "Başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennemden kurtuluş olan on bir ayın sultanı Ramazan'ı Şerif'e veda etmenin hüznü İçerisindeyiz. Faziletine inandığımız, sevabını umduğumuz Kadir Gecesi ve bayrama bizleri kavuşturan Rabbime hamd olsun. Bu vesileyle Allah'ın özel kulları olan engelli kardeşlerimizin bayramını tebrik ediyorum. Bu bayramın Müslümanların birlik ve beraberliğine vesile olmasını temenni ederim." dedi

Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, "Yüca Allah bütün Müslümanların bu mübarek günlerini ittihad-ı İslam'a vesile kılsın. Savaşların sona erdiği günler olarak bu günleri vesile kılsın. Bizleri daha güzel günlere eriştirsin." şeklinde konuştu.

Gül Der Başkanı Ferhat Özbadem, " Ramazan Bayramı'nın İslam ümmetinin birliğine, zulüm altında olan Müslümanların kurtuluşuna ve cezaevlerinde bunan Müslümanların kurtuluşuna vesile etsin." dedi.

İHH Adıyaman Şube Başkanı Mahmut İzci, "Tüm ihtiyaç sahibi, yetimlerin ve Adıyamanlı hemşerilerimin bayramını en içten duygularımla kutlarım" şeklinde konuştu.

Hakan çevik isimli müezzin "Şimdiden bayramınızı tebrik ederim. Rabbim hayırlara vesile kılsın." dedi

Adıyaman Bilgi ve Hikmet Derneği Başkanı Abdullah Demir, "Bayramın İslam ümmetinin birliğine vesile olmasını temenni ederim. Sevgi, ülfet ve muhabbetin Müslümanlar arasında yayılmasını dilerim." ifadelerini kullandı.

Şeydagül Aslan, " bütün Müslümanların bayramını kutlarım. Kansız ve savaşsız bir Ramazan olur inşallah." dedi. (Cemil Özdaş - İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir