• DOLAR 32.58
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2410.915
  • ...
On binler teravih namazını Mescid-i Aksa'da kıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalci siyonistlerin tüm baskılarına rağmen Kudüs'ten ve dışından on binlerce kişi dün gece yatsı ve teravih namazlarını Mescid-i Aksa'da kıldı.

İşgal çetelerinin Kudüs kentindeki her türlü kısıtlamalarına, dün sabah kentin çeşitli bölgelerinden en az 25 eski esiri gözaltına almasına rağmen on binlerce kişinin Mescid-i Aksa'ya akın ettiği bildirildi.

İşgal çeteleri, Kudüs'ün geri kalanının işgalini "Kudüs'ün Birleştirilmesi Bayramı" adı altında kutlamaya hazırlanırken Kudüs'te çok sayıda kişiyi alıkoydu.

İşgalcilerin alıkoymaları bugün fanatik Yahudi cemaatlerinin Mescid-i Aksa'ya düzenlemeyi planladığı baskın ve etkinlere hazırlık amacıyla gerçekleştirdiği belirtildi.

Bu arada, Ramazan ayının son günlerinde Kudüs'ün Eski Belde semtindeki tarihi çarşılarda ve Mescid-i Aksa'nın kapıları yakınlarındaki dükkanlarda hareketlilik yaşandığı kaydedildi.

Eski Belde semtinde ve Mescid-i Aksa çevresinde bayram öncesi yaşanan hareketlilik sebebiyle esnaftan birçoğunun dükkanlarını 24 saat açık tuttuğu ifade edildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir