• DOLAR 32.326
  • EURO 35.113
  • ALTIN 2303.134
  • ...
Karnındaki Bıçak 9 Yıl Sonra Farkedildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Uzunköprü`deki bir düğünde 2003 yılında çıkan kavgada karnından bıçaklanan, Uzunköprü Devlet Hastanesi`ndeki tedavisinin ardından taburcu edilen Nihat Çevik, iki hafta önce çalıştığı iş yerinde düşerek yaralanınca tedavi için İstanbul`daki özel hastaneye gitti.

Çevik`in hastanede çekilen röntgeninde 9 yıl önce kavgada kullanılan bıçağın karnında unutulduğu belirlendi.

Uzunköprü Devlet Hastanesi`nde kendisini ameliyat eden doktorlardan şikayetçi olan Çevik, gazetecilere yaptığı açıklamada, midesinde unutulan bıçağı görünce büyük bir şok yaşadığını ve çok korktuğunu söyledi.

Kendisini 9 yıl önce ameliyat eden doktorlardan şikayetçi olmak için hastaneye geldiğini anlatan Çevik, ``Düğünde çıkan kavgada karnımdan bıçaklanmıştım. Beni Uzunköprü Devlet Hastanesi`ne kaldırmışlar. Burada yapılan ameliyatın ardından bir hafta hastanede yatıp taburcu edildim. Tesadüfen İstanbul`daki iş yerinde düşünce, özel hastanede film çektirdim ve midemdeki bıçağı gördüm. Büyük bir şok yaşıyorum. Doktorlardan şikayetçi olmak için buraya geldim`` diye konuştu.

Karnındaki bıçağın riskli olması nedeniyle ameliyat ile alınamadığını anlatan Çevik, doktorların kendisini ameliyat etmediğini öne sürdü.

-``Güvenlik noktalarından geçemiyorum``-

Çevik, alışveriş merkezlerine gittiğinde güvenlik noktalarından geçerken X-ray cihazlarının uyarı verdiğini, bu nedenle görevliler tarafından arandığını ifade etti.

``Uykularım kaçıyor, tamamen huzurum kaçtı`` diyen Çevik, ``İstanbul`da güvenlik noktalarından ne zaman geçsem üstümü arıyorlar. Midemde bıçak olduğu için sürekli güvenlik sistemleri uyarı veriyormuş meğer. Ben de bunu bilmediğim için sürekli güvenlik görevlisi arkadaşlarla tartışıyorum. Midemde bıçak unutulduğunu öğrenince, her şeyim darmadağın oldu. Tamamen uykularım kaçtı, ne yapacağımı bilmiyorum`` şeklinde konuştu.

-Soruşturma başlatıldı-

Uzunköprü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Recep Vural ise hastanın şikayeti üzerine soruşturma başlattıklarını, konuyu araştırdıklarını bildirdi.

Kendisinin 9 yıl önce hastanede çalışmadığını bu nedenle hangi doktorun Çevik`i ameliyat ettiğini bilmediğini anlatan Vural, ``Hastanın karnında bıçağın metal kısmı kalmış. Çektirdiği filmlerden o şekilde gözüküyor. Konuyu araştırıyoruz`` ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir