• DOLAR 32.331
  • EURO 35.058
  • ALTIN 2283.067
  • ...
Sübyancılığı meşrulaştıran sözde yazara bir tepki de Batman'dan
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN

Pedofiliyi meşrulaştıran Zümrüt Apartmanı adlı kitabın sözde yazarı Abdullah Şevki'ye bir tepki de Diyanet-Sen Batman Şubesinden geldi.

Diyanet-Sen Batman Şube Başkanı Ahmet Cihan, çocukları müstehcen konusu eden sözde yazar Abdullah Şevki gibilerin hedeflerinin toplumu manevi değerlerden uzaklaştırıp uyuşmuş, bozulmuş bir nesil oluşturmak olduğunu söyledi. Ailelere çağrıda bulunan Cihan, çocukların bu gibi yayın ve kitaplardan uzak tutulması gerektiğini kaydetti.

Toplumun bu tür yayınları ve şahsiyetleri boykot etmesi gerektiğini ifade eden Cihan, aksi halde çocukları, toplumu hedef alan yayınların cezasız bırakılmasının başkalarına da cesaret vereceğini söyledi.

“Gayeleri küçük yaştaki çocukları gayr-i İslami yollara sevk etmektir”

Hedefin toplumun ahlakını bozmak olduğunu vurgulayan Cihan, “Zümrüt Apartmanı adlı kitabın sözde yazarı Abdullah Şevki küçük çocuklarımızı hedef alarak toplumun ahlakını bozmaya, toplumun manevi değerleriyle alay etmeyi hedeflemiştir. Çocukları müstehcen konusu ederek toplumun, çocukların ahlakını bozmaya çalışmıştır. Abdullah Şevki gibi şahsiyetlerin hedefleri bellidir. Bunların gayeleri küçük yaştaki çocukları İslam’dan, dinden soğutup gayr-i İslami yollara sevk edip; İslam’ı, Kur’an-ı unutturmak ve bozulmuş, uyuşmuş bir toplum meydana getirmektir.” dedi.

“Eğer çocuklar dinini tanımazsa kolayca tuzaklara düşebilirler”

Müslümanların çocuklarına sahip çıkması gerektiğini belirten Cihan, “Çocuklarımızı bu gibi basın, yayın ve kitaplardan uzak tutmalıyız. Bizler çocuklarımıza Peygamberimizin hayatını, İslam’ı değerleri anlatmalıyız. Her çocuk İslam’ı tanımalıdır. Eğer çocuklar dinini güzel bir şekilde tanımazsa kolay bir şekilde böylesi tuzaklara düşebilirler. Toplum olarak bu gibi müstehcen kitapları boykot etmeli ve herkes buna karşı ayaklanmalıdır ki, başkası buna cesaret etmesin. Eğer bu gibi müstehcen, çocuklarımızı, toplumu, ahlakı hedef alan yayınlar suçsuz, cezasız bırakılırsa başkaları da bundan cesaret alacak ve milli, manevi değerlerimize, dinimize, Kur’an’ımıza, çocuklarımıza, iffetimize, namusumuza, ailemize dil uzatılacaktır. Müslümanlar asla buna izin vermemelidir.” diye konuştu.(Mehmet Fatih Akgül, Mehmet Sait Çelik-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir