• DOLAR 32.576
  • EURO 35.022
  • ALTIN 2423.941
  • ...
Abdullah Avcı Başakşehir'den ayrıldı Beşiktaş'a imza attı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Medipol Başakşehir Futbol Kulbünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre adı Beşiktaş ile anılan teknik direktör Abdullah Avcı ile karşılık anlaşılarak yollar ayrıldı. Beinsports'un haberine göre ise tecrübeli teknik adam Beşiktaş ile masaya oturdu ve 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Başakşehir resmen açıkladı

Kulüpten yapılan açıklamada "İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü kurulduğu günden bu yana takımımızın teknik direktörlüğünü yapan, başkanımız Sayın Göksel Gümüşdağ’ın 13 yıllık yol arkadaşı ve değerli dostu Abdullah Avcı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, kendisinin isteği doğrultusunda karşılıklı olarak anlaşarak yollarımız ayrılmıştır.

Futbolun bilimsel yanına önem veren, karakteri ve duruşuyla Türk futbolu için örnek bir profil olan Abdullah Avcı ile uzun yıllardır süren birlikteliğimiz, bugün itibariyle sona ermiş bulunmaktadır.

Kulübümüzün gelişme ve büyüme sürecinde verdiği tüm emekler için Abdullah Avcı’ya teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

beIN Sports'tan Beşiktaş iddiası

Uzun süredir ismi Beşiktaş ile anılan Avcı'nın bugün 3 yıllık sözleşme imzaladığı da gelen bilgiler arasında. beIN Sports'un aktardığı bilgiye göre anlaşma sağlandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir