• DOLAR 32.6
  • EURO 34.776
  • ALTIN 2520.753
  • ...
Yaklaşık yarım asırdır aynı okulda eğitim veren öğretmen ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yaklaşık yarım asırdır aynı okulda öğrenci yetiştiren fedakâr öğretmen ödüllendirildi. Bitlis merkez Muştakbaba İlkokulunda yaklaşık yarım asırdır öğretmenlik yapan Tahsin Asrav'a, Eğitim-Bir-Sen ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Öğretmenlik hayatına başladığı 1975 yılından bu yana eğitim camiasına hizmet veren Asrav, 44 yıllık öğretmenlik hayatının 42 yılını aynı okulda sürdürüyor. Bitlis'te 7'den 70'e herkes tarafından tanınan Asrav, Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

Öğretmen Asrav'a sürpriz yapan Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, sınıfta ders verdiği bir esnada kendisini ziyaret ederek, plaket takdim edip, çeşitli ödüller verdiler.

Plaket takdiminde bulunan Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak, 44 yıl boyunca sabırla eğitim vermenin kolay olmadığını hatırlatarak, vermiş olduğu emeklerden dolayı Asrav'a teşekkür etti.

Asrav'a hitapta bulunan Durak, "Biz bugünü özel bir gün olarak görüyoruz. Bu pırıl pırıl çocuklar ancak sevgiyle eğitilebilir. Eğitim-Bir-Sen camiası olarak, vermiş olduğunuz bu hizmet, emek ve fedakârlıktan dolayı sizlere minnettarız. Rabbim sağlıklı, huzurlu yıllar versin. Sizinle birlikte olmak, size destek olmak için buradayız. Burada şahsınızı ödüllendiriyoruz. Ama sizin gibi nice fedakâr, cefakâr öğretmenlerimiz var. Bundan sonraki süreçte de size minnettar olamaya devam edeceğiz. Rabbim size sağlıklı ve uzun yıllar nasip etsin." dedi.

Eğitim camiasına verdiği hizmetlerden dolayı Asrav'a çeşitli ödüller veren İl Milli Eğitim Şube Müdürü Salim Ekin, böylesi fedakar öğretmenlerin gayretleriyle eğitim kalitesinin daha da yükseldiğini belirterek, 44 yıllık tecrübesiyle eğitime verdiği katkılardan dolayı Asrav'a teşekkür etti.

Kendisine plaket takdim edilerek, çeşitli hediyeler verilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Asrav ise "44 yıllık öğretmenlik hayatımda çok farklı anılarım oldu. Sevindiğim, üzüldüğüm günlerim oldu. Yaklaşık yarım asra çok güzel anılar sığdırdık. Benim için bugünde, o güzel anılardan biri oldu. Bana bu sürprizi yaptıklarından dolayı Eğitim-Bir-Sen camiasına ve Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğünün şahsında eğitim camiasına teşekkür ediyorum." diye konuştu. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir