• DOLAR 32.346
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2310.411
  • ...
"Önceliğimiz adalet ve liyakat olacaktır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Adıyaman Üniversitesine Rektör olarak atanan Prof. Dr. Mehmet Turgut, düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'den devraldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Turgut: "Bize verilen süre zarfında Allah nasip eder de taş üstüne taş, taş bitmişse onun üzerine çatı koyarsak ne mutlu bizlere. Şunu özellikle belirtmek isterim ki; önceliğimiz adalet ve liyakat olacaktır. Adıyaman Üniversitesinde hak kaybı olmayacaktır. Devlette devamlılık esastır. Artık biz devletin temsilcisiyiz. Allah bizlere görevimizi hakkıyla yapmayı nasip etsin. Eş ve çocuklarına ayıracakları zamanı vatanına, milletine ve topluma faydalı bireyler yetiştirmek adına işine ayıran tüm akademisyenlerin fedakâr eşlerine de teşekkür ediyorum." dedi.

Rektörlük görevini devreden Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ise, "Olabildiğince çalıştık. Arkamızda güzel bir üniversite bıraktığımızı düşünüyorum. Türkiye'de önde gelen üniversitelerden biri olduk. İnşallah Prof. Dr. Mehmet Turgut kardeşimiz daha güzel çalışma ve gayretler sergiler. Buna inanıyorum.  Bizlere verdikleri imkân ve desteklerden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere YÖK Başkanımıza, akademik ve idari çalışanlarımız ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. En çok öğrencilerimi özleyeceğimi de belirtmek isterim. İnşallah çok güzel yerlere gelirler." ifadelerini kullandı. (Cemil Özdaş-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir