• DOLAR 32.43
  • EURO 35.1
  • ALTIN 2324.71
  • ...
Şirvan Belediyesi vatandaşları iftarda buluşturmaya devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şirvan Belediyesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Gönül Sofrası" iftarlarının ilkinde 200 vatandaşa iftar verirken, daha sonrasında 600 vatandaşı Gönül Sofrasında buluşturdu.

Ezanın okunmasıyla birlikte açılan iftarın ardından konuşma yapan Başkan Cellek, "Şirvan'a hizmetkâr olmaya geldik. Allah'ın izniyle yeni hizmetlerle halkımızı memnun edeceğiz. Bugün buraya gelip bizi yalnız bırakmayan başta kaymakamımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum dedi."

İftar çadırlarında vatandaşlarla bir araya gelen Şirvan Belediye Başkanı Cellek, iftar çadırlarının, zengin-fakir ayırt etmeksizin insanları bir araya getirdiğine dikkat çekti.

"Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar çadırı geleneğini devam ettiriyoruz." diyen Cellek, "Ramazan ayı; paylaşmanın, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay. Ramazan ayı, toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile oluyor. Toplumun ayrı ayrı kesimlerinden bir araya gelen insanlar, birlik ruhunu oluşturuyor." diye konuştu

Belediye bahçesinde düzenlenen 600 kişilik iftar yemeğine İlçe Kaymakamı Memiş İnan, protokol üyeleri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, edilen duanın ardından sona erdi. (Murat Orhan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir