• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
5 Bin Kişi AK Parti`ye Katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Yoğun bir katılımın olduğu törende HAS Parti`den 5 bin kişi AK Parti`ye katıldı. Rozet takma işleminin gerçekleştirildiği törende ayrıca, Süleyman Soylu ile birlikte AK Parti`ye geçen eski Demokrat Partililer de yer aldı. Törene ise, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Süleyman Soylu, Salih Kapusuz, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti Ankara Milletvekilleri ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek katıldı.

Tören İstiklal Marşı`nın okunmasıyla başlarken, açılış konuşmasını AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan yaptı. AK Parti`nin referansının her zaman millet olduğunu söyleyen Alparslan, kendilerinin siyaset arenasında hiçbir zaman hamaset yapmadığını belirtti. “Bu milletin hayallerini gerçekleştiren AK Parti oldu” diyen Alparslan, AK Parti`nin taşıdığı misyonu büyük ve köklü tarihinden aldığına dikkat çekti.


Alparslan, “Dünyanın herhangi bir yerinde zulüm gördüğünde ‘one minute (dur bir dakika)` diyerek o haksızlık karşısında dik kalabilen insanlarız. Ve Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi ‘Öleceksek adam gibi ölürüz` diyerek, diklenmeden dik durabilen, idealleri uğruna canla başla, büyük bir samimiyetle gayret gösteren büyük bir teşkilatın mensuplarıyız” diyerek, AK Parti`ye olan katılımlarla seslerinin artık daha gür çıkacağını söyledi.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir