• DOLAR 32.331
  • EURO 35.072
  • ALTIN 2299.086
  • ...
Tesettür Platformları Birliği Gündoğdu ile Görüştü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tessep (Tesettür Seferberliği Platformu) Başkanı Salih Demir Tesçağ( Tesettüre Çağrı Platformu) Başkanı Mehmet Duyu
Minhap( Marmara insani hak ve özgürlükler Platformu)Başkanı Cemal Çınar Ve Hak-Öz Hak ve Özgürlükler Platformu Adına Davut Şahin İkra Eğitim Der Başkanı ve Hür Der Başkan yardımcısı Abdulgani Orhan ile Memur sen genel Başkanı Ahmet GÜNDOĞDU ile Başörtüsüne sınırsız özgürlük üzerine bir görüşme gerçekleştirildi.

Tesettürün önündeki engellerin her alanda kaldırılması ve özgür kılınması, Milli Eğitim Bakanlığının yeni yönetmeliğinin olumlu ve olumsuz yönleri üzerine Sayın Ahmet Gündoğdu ile görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşme çok samimi ve sıcak bir ortamda yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Daha sonra heyet, Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Ahmet Kaytan bey ile görüşerek 30.11.2012 Cuma günü TBMM Önünde Memur sen’in Yapacağı “Başörtüsüne özgürlük”etkinliği hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ahmet Kaytan, Türkiye’nin tüm illerinden şube başkanlarının bu etkinliğe katılacaklarını ve etkinliğin geniş kapsamlı olacağını vurguladı. Gerekli bilgiler alındıktan sonra heyet Memur Sen’den ayrıldı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir