• DOLAR 32.528
  • EURO 34.768
  • ALTIN 2491.726
  • ...
SON DAKİKA
Şahinbey'de asfalt çalışmaları sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde asfalt kaplama ve yama çalışmalarını sürdürüyor.

Şahinbey Belediyesi, Karataş Mahallesi Mavikent 5'nci etap bölgesinde asfalt dökme, Bülbülzade, Yukarıbayır ve Tekstilkent mahallerinde ise yama çalışmalarına devam ediyor. Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt dökme çalışmaları hızla devam ederken, çalışmaların öncesinde vatandaşların tozdan etkilenmemeleri için asfaltlanacak yollara sulama yapılıyor.

Her geçen gün büyüyen Şahinbey ilçesinde ihtiyaç olan her bölgeye asfalt çalışması yapan Şahinbey Belediyesi, bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Her gün bir kaplama 3 yama ekibiyle birlikte Şahinbey ilçesinin mahallelerinde çalışma yapan Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, cumartesi günü de İbn-İ Sina Mahallesi’nde asfalt ve yama çalışmalarını sürdürecek.

İlçedeki asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan her bölgede asfalt çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizde, ihtiyaç olan her bölgeye ekiplerimiz asfalt ve yama çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yaşam alanlarının oluştuğu Mavikent 5’nci etapta asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Yeni mahallelerimizde oluşan yeni binaların, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Şahinbey Belediyesi olarak hızlı bir şekilde asfaltlama çalışmalarını yapıyoruz. Bundan sonra da planlı ve programlı bir şekilde asfalt çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” dedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir