• DOLAR 32.596
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2495.215
  • ...
Yetimler için iftar programı düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Mardin yolu üzerinde bir restoranda gerçekleştirilen program öncesi okunan Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından ilahiler seslendirildi.

Daha sonra programla ilgili bir konuşma yapan Kızılay Viranşehir Şube Başkanı Abdülkerim Etli,  iyiliğin bir gününün olmadığını ve yetimlerin yüzlerini güldürmek için sadece bir vesile olduğunu kaydetti.

Etli, "Dünya Yetimler Günü'nü her yıl Ramazan ayının 15. gününde andıklarını dile getiren başkan Etli, şöyle konuştu: Dünya Yetimler Günü kapsamında bir aradayız. Tabi ki iyiliğin bir günü olmaz. Bugün, yetim kardeşlerimiz için bir farkındalık oluşturmak ve onları Ramazanın ruhuna olarak uygun gündeme taşımak, yüzlerini güldürmek için sadece bir vesile olduk. Bu bağlamda programa katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim." dedi.  

Daha sonra protokoldekiler yetim ve öksüz çocuklarla iftarını açarak çocuklara yakın ilgi gösterdiler.

İftar programına, Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe Müftüsü Kâmil Oktay, İlçe Emniyet Müdürü Kılıç Aslan, Milli Eğitim şube müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. (Sabri Acet-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir