• DOLAR 32.505
  • EURO 34.789
  • ALTIN 2490.056
  • ...
SON DAKİKA
Akraba aileler arasında kavga: 2 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van'da bir yıl önce yaşanan şakalaşmaya dayandığı belirtilen husumet nedeniyle akraba aileler arasında çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 19 Mayıs günü Tuşba ilçesi İstasyon Mahallesi’nde bulunan Seyrantepe Mezarlığı önünde kavga meydana geldiği belirtildi.

Bunun üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlileri, olaya karışan Agit Kaya ve Ayhan Kaya’nın bir yıl önce Gürpınar ilçesinde şakalaşırken aralarında çıkan tartışma sonucu kavga ettiklerini belirledi.

Bir hafta önce yine kendi aralarında çıkan kavga olayını polise intikal ettirmedikleri, 19 Mayıs 2019 günü ise iki aile arasında yapılan konuşma esnasında tekrar kavga çıktığı tespit edildi.

Kavgada Ayhan Kaya isimli şahsın Agit Kaya’nın babası Şeref Kaya’yı bıçakla yaraladığı ve abisi Hüsnü Kaya’nın boğazını kesmek suretiyle yaraladığı, Agit KAYA’nın ise kendisine ait olan araçla Ayhan Kaya’nın annesi Fatma Kaya’yı mezarlık içerisinde araçla kasten çarpmak suretiyle ezdiği belirlendi.

Olaylarda Fatma Kaya ve Hüsnü Kaya isimli şahıslar kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybederken, yapılan operasyonda Agit KAYA, Ayhan KAYA ve Abdullah KAYA isimli şüpheliler ise yakalanarak gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan 3 şüpheliden Abdullah Kaya adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Agit Kaya ve Ayhan Kaya ise tutuklandı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir