• DOLAR 32.504
  • EURO 34.768
  • ALTIN 2486.292
  • ...
SON DAKİKA
Halil İbrahim Türbesi alanı mesire alanına dönüşüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Özel İdaresinin sosyal yatırımları kapsamında projelendirilen Kahta ilçesine bağlı Çataltepe köyündeki Halil İbrahim Mesire alanı 40 dönümlük alanıyla yeniden düzenlenerek vatandaşların istifadesine sunulacak.

Vali Aykut Pekmez, Kahta ilçesine giderek Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ile birlikte Halil İbrahim Mesire alanı projesinin uygulanacağı alanda incelemelerde bulundu, projenin son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Proje içerisinde güzel bir görüntü oluşturmak amacıyla alanda çocuk oyun alanları, kamelyalar ve yürüyüş yolları yapılacak.

İl Özel İdaresinin desteğiyle yapılan Halil İbrahim Mesire alanında çalışmalarda yüzde 60 fiziki bir gerçekleşme sağlandığını belirten Vali Pekmez, "Bu projenin tamamlanmasıyla birlikte Kahta çevre köyler ile ilçe merkezindeki vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte hafta sonları şehrin kavurucu sıcağından kaçarak, zaman geçirebilecekleri, sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri yeşil bir alana sahip olunacaktır. Bütün çalışmalarımızı insanlarımızın yaşam kalitesinin artırılması ve vatandaşımızın huzur ve mutluluğunun temini için yürütüyoruz." dedi. (Cemil Özdaş- İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir