• DOLAR 32.519
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2420.504
  • ...
"İyi yetiştiğiniz müddetçe geleceğe güvenle bakacağız"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’te "Spor Şehri Gaziantep Projesi" kapsamında okul spor kulüpleri arasında yapılan müsabakalarda derece yapan öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Oğuzeli ilçesinde düzenlenen törende öğrencilere seslenen Gaziantep Valisi Davut Gül, "Sizler iyi yetiştiğiniz müddetçe bizler geleceğe güvenle bakacağız." dedi.

Her şeyin; öğrencilerin daha nitelikli, daha donanımlı yetişmeleri için yapıldığını aktaran Gül, "Oğuzeli Gaziantep'te Milli Eğitim projelerinde iyi uygulamaları olan bir ilçemiz. Bizim isteğimiz sizlerin en iyi şekilde yetiştirilmesi. Sizler iyi yetiştiğiniz müddetçe biz geleceğimize daha güvenle, daha ümitle bakacağız. Oğuzeli'nde uygulanan kitap okuma kampanyasını Gaziantep'te 'Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor' şeklinde bütün ilçelere ve il merkezine yaymaya gayret ettik." dedi.

Gül, "Spor Şehri Gaziantep Projesi'nde Oğuzeli'nin başarısını takip ettik. Lisanslı öğrenci anlamında yüzde 20 rakamını yakalamak ve bunu geçmek bizim hedefimizdi. Bunu yakalayan ilk ilçe de Oğuzeli olmuş oldu. Bu açıdan da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İsteğimiz lisanslı öğrencilerin sadece okul spor kulüplerinde istatistik olarak kalması değil. Sizlerin bütün müsabakalara katılmanız, gerek il bazında gerek ilçeler kendi içerisinde, okullar arasında müsabaka yapmak konusunda hiçbir engel yok. Okullar birbirleriyle maç yapacak. Okulların kendi içlerinde birden fazla takımları varsa onlar maç yapacak. Bu her geçen gün artarak devam edecek." ifadelerini kullandı.

Vali Gül ve protokol üyeleri daha sonra müsabakalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir