• DOLAR 32.591
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2511.246
  • ...
Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bitlis’te sağlıklı yaşam ve bağımlılığa dikkat çekmek için bir dizi etkinlikler düzenlendi. Yeşilay Cemiyeti Bitlis Şubesi tarafından düzenlenen ve Bitlis Eren Üniversitesi’nin (BEÜ) desteklediği etkinlik, üniversitenin Rahva yerleşkesindeki kampüste gerçekleştirildi.

Etkinliğe katılan gençler, halat ve çuval yarışlarının ardından pedal çevirdiler. Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, düzenlenen etkinliğe destek vermek için gençlerle pedal çevirdi.

"İlimizde madde bağımlılığı kanayan yaramız haline gelmiş durumda"

Düzenlenen etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Yeşilay Cemiyeti Bitlis Şube Başkanı Avukat Serdar Yazar, Bitlis'in kanayan yarası olan madde bağımlılığı başta olmak üzere tüm bağımlılıklara dikkat çekmek için böylesi bir etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Yazar, "Yeşilay Cemiyeti Bitlis Şubesi olarak, Eren Üniversitesi'nin destekleriyle sağlıklı yaşam ve uyuşturucu madde bağımlılığı konusunda farkındalık oluşturmak adına üniversitede bugün bir takım etkinlikler gerçekleştirdik. Öncelikle etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini takdim edeceğiz. Etkinliğin sonunda bütün katılıcılarla iftar programında bir araya geleceğiz. İlimizde madde bağımlılığı, kanayan yaramız haline gelmiş durumda. Toplumun bütün katmanlarını ve sivil toplum kuruluşlarını bu anlamda bize destek çıkmalarını bekliyoruz. Desteklerinden dolayı Eren Üniversitesi'ne de teşekkür ediyorum." dedi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir