• DOLAR 32.386
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.584
  • ...
IHO-EBRAR Mardin’deki yetimlere bayramlık giydirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla, Umut kervanı Vakfı aracılığıyla Mardin merkez Artuklu ve Kızıltepe ilçelerindeki 36 yetim çocuğa elbise ve ayakkabı yardımında bulundu.

Anneleriyle birlikte bayram kıyafetleri alışverişi yapmaya gelen çocukların mutlu oldukları gözlemlenirken, her bir çocuk için 100 TL değerinde elbise ve ayakkabı alındı.

Kızıltepe Umut Kervanı Vakfı yetkilisi Cihat Karaalp ile birlikte gazetecilere açıklamada bulunan Mardin Umut Kervanı Vakfı Temsilcisi Fatih Akman, şunları söyledi:

“Dünya Yetimler Günü münasebetiyle Mardin Umut Kervanı ile Kızıltepe Umut Kervanı temsilcilikleri olarak, Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR ile birlikte yürüttüğümüz yetim giydirme projesinin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Kızıltepe Umut Kervanı Vakfı Temsilciliği olarak; 13 yetim kardeşimizi tepeden tırnağa giydirdik. Mardin Artuklu Umut Kervanı Vakfı olarak da 23 yetim kardeşimizi Allah’ın izniyle giydirdik. İnşallah hayırsever halkımızdan destek geldiği müddetçe; muhtaçlara, fakirlere, yetimlere, mültecilere umut olmaya ve dertlerine derman olmaya çalışacağız. Rabbim hayırseverlerimizin desteğini kabul etsin, IHO-EBRAR üye gönüllerinden razı olsun.” (M. Salih Keskin, Mehmet Aslan - İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir