• DOLAR 32.352
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2310.121
  • ...
AntiSiyonist Kampanya başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Avrupa Filistin İletişim Forumu, Nekbe'nin yani Filistin topraklarında işgal devletinin kuruluşu  ve Filistin halkının göçe zorlanmasının 71. yıldönümü münasebetiyle muhtelif sosyal medya araçlarında "Alıntılarla İsrail'in Irkçılığı" başlıklı bir kampanya başlattı.

Bir ay sürdürülmesi planlanan kampanyada işgalci israilin Filistinlilere karşı uyguladığı ırk ayrımcısı politikaların alıntılarla ve fotoğraflarla gözler önüne serilmesi amaçlanıyor.

Kampanyada muhtelif yazışmalar yoluyla Avrupa'daki hükümetlerin, parlamenterlerin, sivil toplum kuruluşlarının ve insan hakları kurumlarının da bu ırkçı politikaya dikkatlerinin çekilmesi amaçlanıyor.

Kampanyada yayınlanacak fotoğraflarda işgal rejimi israilin siyasi ve dini liderlerinin Arap toplumuna ve özellikle Filistin toplumuna karşı ırkçı nitelikli açıklamalarından alıntılara yer verilerek İsrail'in ırkçı politikalarına ve tutumuna ışık tutulmaya çalışılacak.

Söz konusu liderlerin insan haklarına, insanî değerlere ve insanlığın eriştiği uygarlığa tamamen ters açıklamalarından yapılan alıntıların yanı sıra kendi fotoğraflarına da yer verilecek.

Kaynak: Filistin Enformasyon Merkezi

Bu haberler de ilginizi çekebilir