• DOLAR 32.314
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2279.904
  • ...
“Unutmamak lazım ki her birey bir engelli adayıdır”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, engellilerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Kentte yapılacak çalışmalarda, engellilerin rahat edebileceği bir şekilde yapılacağını belirten Tanğlay, her bireyin bir engeli adayı olduğuna dikkat çekti.

Artık Saklanmak İstemiyorum (ASİBED) derneğini ziyaret eden Tanğlay’ı dernek başkanı Bayram Tutgaç ve engelliler karşıladı. Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Tanğlay, engellilerle bir araya gelmek istediklerini ve onlarla güzel vakit geçirmek istediklerini söyledi.

Engellilerin yılın sadece belirli günlerinde hatırlanmaması gerektiğini dile getiren Tanğlay, “Her zaman bir araya gelmek lazım. Bizler de artık boş zamanlarımızda yine gelir, burada onlarla oturur, istek ve sıkıntılarını dinleriz. İmkânlarımız dâhilinde isteklerini hayata geçiririz. Unutmamak lazım ki her birey bir engelli adayıdır. Onun için yapacağımız işleri bu düsturda görmemiz lazım. Herkese seslenmek istiyorum. Engellilerimize biraz daha yardımcı olsunlar. Biraz daha kendilerini engelli adayı olarak görsünler. Kendilerini onların yerine koyup, onların hayatlarını daha rahat yaşanılabilir hale getirsinler. Bitlis Belediyesi olarak engelli kardeşlerimiz için elimizden geleni yapacağız.” dedi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir