• DOLAR 32.562
  • EURO 34.864
  • ALTIN 2428.483
  • ...
Şirvan’da yüzlerce kişiye iftar yemeği veriliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı, mübarek ramazan ayı münasebetiyle Şirvan Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırı, köyden merkeze gelip akşam evlerine yetişemeyen ve maddi durumu da iyi olmayan vatandaşlara büyük bir kolaylık sağlıyor.

Belediye bahçesinde kurulan iftar çadırlarında vatandaşlarla bir araya gelen Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, ramazan ayı boyunca işinden dolayı iftarını evinde açamayan, maddi durumu zayıf vatandaşların da yararlandığı veya köyden Şirvan merkeze gelip geç kaldığı için köyüne dönemeyen Şirvanlıların iftar çadırına yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.  

"Ramazan birlik ve beraberlik ayıdır"

İftar çadırlarında vatandaşlarla bir araya gelen Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, iftar çadırlarının zengin fakir ayırt etmeksizin insanları bir araya getirdiğine dikkat çekti.

"Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar çadırı geleneğini devam ettiriyoruz." diyen Cellek, "Ramazan ayı paylaşmanın, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay. Ramazan ayı toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile oluyor. Toplumun ayrı ayrı kesimlerinde bir araya gelen insanlar, birlik ruhunu oluşturuyor." dedi.

"Ramazanın güzelliklerini vatandaşlara yaşatmaya çalışıyoruz"

Bolluk ve bereket ayı olan ramazanın ihtiyaç sahibi olan vatandaşların da yüzünü güldürdüğünü kaydeden Başkan Cellek, Şirvan'da ramazan ayının kendine has güzelliklerinin olduğunu ve bu güzellikleri de vatandaşlara yaşatmaya çalıştıklarını söyledi.

Son olarak Belediyenin imkânları ölçüsünde ihtiyaç sahibi vatandaşların yanlarında olmaya gayret göstereceklerini belirten Cellek, Belediyenin bütün imkânlarının Şirvan halkının hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti. (Murat Orhan-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir