• DOLAR 32.584
  • EURO 34.886
  • ALTIN 2435.971
  • ...
“Ramazan birlik beraberlik ve paylaşma ayıdır”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Din-Bir-Sen Bitlis Şubesi tarafından iftar programı düzenlendi. Bir restoranta düzenlenen iftar programında konuşan Din-Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı Ahmet Kartal, ramazanın birlik, beraberlik ve kardeşliğin yanı sıra paylaşma ayı olduğuna vurgu yaptı.

Kartal, “Çok yoğun bir mesainin içerisinde olan din gönüllüsü meslektaşlarımızla bir araya gelmek, ramazanın rahmet ve bereket ikliminden istifade etmek, iftar sevinicini birlikte paylaşmak amacıyla bu yemeği tertip ettik. Ramazan ayında manevi iklimin zirve yaptığını biliyoruz. Ramazan birlik, beraberlik ve kardeşliğin yanı sıra paylaşma ayıdır. Din gönüllüsü meslektaşlarım da vatandaşlarımızın bu bereket ikliminden yeterince istifade edebilmeleri için çok yoğun bir gayret sarf etmektedirler. Davetimize icabet eden bütün din gönüllüsü kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu tür organizasyonlarla din gönüllüleriyle bir araya gelmeye devam edeceğiz.” dedi.

Düzenlenen iftar programına İl Müftüsü M. Feysal Geylani, Din Hizmeti Şefi Ahmet Sever, Kanaat önderlerinden Nasrullah Geylani, Diyanet-Sen Bitlis Şube Başkanı Behzat Durak, sendika üyeleri ve din görevlileri katıldı. (Şükrü Tontaş-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir