• DOLAR 32.501
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2430.519
  • ...
“Ramazan paylaşmanın, birlik olmanın ayıdır”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Üniversitesi Rektörlüğü tarafından tasavvuf müziği eşliğinde üniversite öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlaya iftar programında, üniversite öğrencileri, personeli, kamu kurumu ve STK temsilcilerinin katılımıyla 2 binin üzerinde kişi iftar açtı.

Batman Üniversitesi Merkez Kampüs’te düzenlenen iftar programında konuşan Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, “Mübarek ramazan ayına eriştik. Rabbim ramazan ayını dolu dolu geçirip, Kadir Gecesi’ne ve Ramazan Bayramı’na da ulaşmayı bizlere nasip etsin. Ramazan ayı;  kardeşliğin, paylaşmanın, birlik olmanın ve birlikte olmanın, günahlardan arınmanın ayıdır. Rabbim tüm İslam âleminin ve bizlerin oruçlarını dergâhında kabul etsin. İftar programına katıldığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

Konuşmasının devamında öğrencilere hitap eden Durmuş, şunları söyledi: “Batman Üniversitesi ailesi olarak huzur içinde kaliteli öğretim yapıyoruz, öğrencilerimiz huzur kenti Batman’da huzur içerisinde öğretim görüyor. Üniversitemizin tüm imkânlarını siz kıymetli öğrencilerimiz için seferber ediyoruz. Amacımız siz kıymetli öğrencilerimizi huzurlu ve mutlu bir ortamda, kaliteli bir öğretimle mezun edip, önce kendinize ve ailenize sonra da vatanına ve milletine hayırlı bir insan olmanıza yardımcı olmaktır.”

İftar programı, dinlenen ilahiler ve yapılan duanın ardından sona erdi.(Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir