• DOLAR 32.539
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2485.916
  • ...
İran: ABD ve siyonist cephe yenilginin acısını tadacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tahran ile Washington arasında yükselen gerilimi değerlendiren İran Savunma Bakanı Emir Hatemi, ülkesinin ABD'nin komplolarını her zaman boşa çıkardığını belirterek, "ABD ve siyonist cephe, bu kez yenilginin acısını tadacak." dedi.

ABD'nin İran'a yönelik askeri saldırı tehditlerine işaret eden Hatemi, "İran'ın savunma ve askeri hazırlıkları her türlü tehdide karşı en üst düzeydedir. Amerikalılar, bölgedeki kötü planlarının başarısız olmasından sonra halkımıza karşı ekonomik araçlarla şiddetli ve çok yönlü saldırılara yöneldi." ifadelerini kullandı.

İran'ın ABD'nin komplolarını her zaman boşa çıkardığını söyleyen Hatemi, "ABD ve siyonist cephe, bu kez yenilginin acısını tadacak." şeklinde konuştu.

İran Devrim Muhafızları Ordusu (DMO) Komutanı General Hüseyin Selami de "Düşmanla geniş kapsamlı bir çatışma için hazırlıklarımız tam." dedi.

ABD, geçen hafta USS Abraham Lincoln Uçak Gemisi Taarruz Grubu ile 4 nükleer kapasiteli B-52 bombardıman uçaklarından oluşan Bombardıman Görev Gücü'nü körfeze sevk etmişti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir