• DOLAR 32.497
  • EURO 34.604
  • ALTIN 2476.78
  • ...
Vali Gül öğrencilerle birlikte iftar açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey ilçesindeki Binbaşı Dündar Taşer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan kız öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya gelen Gaziantep Valisi Davut Gül, ramazan ayının bereketini öğrencilerle beraber paylaşalım istediğini söyledi.

Pansiyonun yemekhanesinde sıraya girerek yemeğini kendisi alan Vali Gül, öğrencilerle sohbet ederek pansiyon ve eğitimle ilgili taleplerini dinleyerek, not aldırdı.

İftarın ardından öğrencilere seslenen Gül, zaman zaman pansiyon ve yurtları gezdiğini belirterek, "Bugün de sizlerle iftar yapalım, ramazanın bereketini beraber paylaşalım istedik. Ailenizden uzaksınız ama buradaki idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, bizler sizlerin ağabeyleri, ailesiyiz. Kapımız sizlere 24 saat açık. Bir sıkıntınız olduğunda devamlı kapısını çalacağınız bir yer olduğunu bilin." dedi.

Öğrencilerin kendilerine emanet olduğunu belirten Gül, "Hiç şüphesiz bizler burada devletin şefkat eli olarak onların yanındayız. Öğrencilerimizin eğitimlerini en iyi şekilde alarak geleceğe emin adımlarla ilerlemeleri için ne gerekiyorsa yapacağız. Ara ara ziyaretlerimize devam edecek, öğrencilerimizle kaldıkları yurtlarda, pansiyonlarda iftarımızı birlikte açacağız. Biz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve tüm eğitim gönüllülerimizle büyük bir aileyiz. Bu ailenin her bir ferdi bizim için çok kıymetlidir." ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir