• DOLAR 32.365
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.103
  • ...
"Öğretmenlere madde bağımlılığıyla mücadele eğitimi verilecek"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa Valiliği tarafından başlatılan uygulamayla;  İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeşilay Şanlıurfa Şubesi işbirliğiyle, haziran ayındaki 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı mesleki eğitim çalışmalarında, öğretmenlere madde ile mücadele konusunda seminerler verilecek.

Seminerler, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele (TBM) formatör hocaları ve Uygulayıcı rehber öğretmenleri tarafından 3 merkez ilçede düzenlenecek.

Eğitimler öncesinde Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik’in başkanlığında bir toplantı düzenlendi. Yapılan toplantıda düzenlenecek seminerlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Konu ile ilgili gazetecilere açıklama yapan Çelik, "Şanlıurfa Valimiz Abdullah Erin’e ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Şerafettin Turan’a, zararlı alışkanlıklar ve madde bağımlılığı ile mücadelede verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu yaz okullardaki öğretmenlerimize uyuşturucu maddeyle mücadele konusunda eğitimler vereceğiz. Bu eğitimler sonunda öğretmenlerimiz, uyuşturucu madde, teknoloji kullanımı ve okul çevresinde öğrencileri bekleyen tehlikelerle ilgili bilgi sahibi olacak. Seminerlere katılacak öğretmenlere şimdiden çok teşekkür ediyorum." diye konuştu. (Abdurahman Uğurlu- İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir