• DOLAR 32.419
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2491.907
  • ...
​ “Ülkemizin geleceği gençlerdir”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Gaziantep'te merkez Şahinbey Belediyesi tarafından okullarında başarılı 20 bin öğrenciye kol saati düzenlenen törenle hediye edildi.

Şahinbey Kültür Merkezi'nde (ŞKM) düzenlenen törende konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye’nin geleceğinin gençler olduğunu belirterek, öğrencilerden derslerinde daha çok başarı göstermelerini istedi.

İlçedeki okullara çeşitli sosyal projelerle destek verdiklerini ve öğrencilere her ay kitap dağıttıklarını belirten Tahmazoğlu, bugün de 20 bin başarılı öğrenciye kol saati hediye ettiklerini kaydetti.

Öğrencilere verdikleri destekleri anlatan Tahmazoğlu, “Şu ana kadar 2,5 milyon kitap dağıttık. Her ay kitap dağıtıyor, ödüller veriyoruz. İnşallah bu kitap dağıtımlarımız da devam edecek. Ayrıca ortaokul öğrencilerimize spor malzemeleri desteğinde de bulunduk. Her yıl karne hediyesi olarak ayakkabı ve futbol topları dağıttık. İhtiyaç sahibi öğrencilere de kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Okulda birinci, ikinci ve üçüncü olanlara bilgisayar veriyoruz. Öğrencilerimizi gezilere götürüyor ve 6 taktir belgesi getiren öğrencilerimize bisiklet hediye ediyoruz. Başarılı öğrencilerimize 20 bin kol saati dağıtıyoruz.” dedi.

“Ülkemizin geleceği gençlerdir”

Türkiye’nin geleceğinin gençler olduğunu söyleyen Tahmazoğlu, “Ülkemizin geleceği gençlerdir. Yarın Gaziantep’in belediye başkanı, valisi, milletvekili, okul müdürü, öğretmeni, doktoru, mühendisi, mali müşaviri siz gençler olacak. Ülkemizi bizlerden çok daha güzel yöneteceksiniz. Bundan dolayı kendinizi şimdiden çok iyi hazırlamanız lazım. Dünya ile rekabet ediyoruz, dünyadaki diğer gençlerden daha iyi olmamız lazım. Sınıfımızda, okullarımızda, Gaziantep’te, Türkiye’de ve dünyada derece alacak olan biz olmalıyız. Fazla çalışarak başarılı olabiliriz, az çalışarak başarı elde etmek mümkün değildir.” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından öğrencilere kol saati hediye edildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir