• DOLAR 32.508
  • EURO 34.582
  • ALTIN 2494.866
  • ...
​İşyerinden hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bir işyerinden televizyon ve bilgisayar çaldıkları güvenlik kameraları tarafından tespit edilen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şehitkamil ilçesi İncilipınar Mahallesinde bulunan bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Soruşturma kapsamında, çevredeki ev ve iş yerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını incelenmesi sonucu hırsızlık yapan şüphelilerin B.O.A .ve H.Ö. isimli şüpheliler olduğu tespit edildi.

Kimliklerinin tespit edilmesinin ardından düzenlenen operasyonla gözaltına alınan şüphelilerin çok sayıda suçtan da dosyasının bulunduğu belirtildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine konuldu.

İşyerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise şüphelilerin iş yerinin penceresini kırması ve içeriden aldıkları televizyon ve bilgisayarı taşıması yer alıyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir