• DOLAR 32.58
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2493.889
  • ...
Binali Yıldırım'dan Doblo sahiplerine müjde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cuma namazsı sonrası açıklama yapan AK Parti'nin İBB Başkanı adayı Binali Yıldırım, Ramazan ayında gününün nasıl geçtiğini anlattı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden cezalı geçişler konusunda İBB'yle konuştuklarını ifade etti.

"HER RAMAZAN SONUNDA BAYRAM VARDIR"
Ramazan günleri hakkında konuşan Yıldırım; "Toplantılar oluyor onlara katılıyoruz, iftara evlere gidiyoruz. Daha sonra çay davetleri oluyor orada vatandaşlarımızı dinliyoruz. Sahura kadar böyle geçiyor. Her Ramazan'ın sonunda bayram vardır. İnşallah Ramazan'ı tamamlayıp bayrama da ulaşacağız. Bu pazar da Anneler Günü annelerimizin gününü de kutluyoruz. Özellikle şehit annelerimizin ellerini öpüyoruz."dedi.

Devlet Bahçeli ile ortak program yapacaklarını belirten Binali Yıldırım; "Cumhur İttifakı devam ediyor. Sayın Bahçeli İstanbul'da kampanya yapacak biz de aynı şekilde ortak programlar gerçekleştireceğiz. Bu şekilde güzel bir sonuç elde edeceğiz." diye konuştu.

"DOBLOLARA KÖPRÜ'DE CEZA YOK"
Binek tipi Doblo vb. modeldeki araçların 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçerken ceza kesilmesiyle ilgili konuşan Yıldırım; "15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yasak geçişlerle ilgili cezalar oluşmuştu. Bu cezalar kaldırılmıştı. Sonra yanlış anlaşılmadan dolayı cezalar kesilmeye başlamıştı. Doblo gibi araçlara ceza yazılmaya başlamıştı. İBB'yle bu konuyu konuşuk. Doblolar da ceza almadan geçebilecekler." diye cezaların kalkacağını açıkladı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir