• DOLAR 32.595
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2422.586
  • ...
Bahçeli: İktidar Olmak İstiyorum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

"Milliyetçi Hareket`in lideri olarak iktidar olmak istiyorum." diyen Bahçeli, polisin ortaya çıkardığı provokasyon iddialarına inat 6 Haziran`da Diyarbakır`a gidip açık hava toplantısını yapacağını söyledi.

Türkiye`nin bir toparlanma ve onarım hükümetine ihtiyacı olduğunu ileri süren MHP lideri Devlet Bahçeli, iktidara gelmeleri halinde başta TOKİ olmak üzere devlet kurumlarında geniş çaplı bir yolsuzluk soruşturması ve incelemesi başlatacağını ifade etti. Bahçeli, Hilal Kart`la yoksul vatandaşlara sınırsız devlet desteği sağlamayı, yıllık yüzde 7 büyüme hızı ile her yıl 700 bin işsize iş vermeyi vaad etti.

Bahçeli miting konuşmasının son bölümünde eleştiri oklarını Başbakan Erdoğan`a yöneltti ve şunları söyledi: "Başbakan şahsi kontrolünü kaybetmiş durumdadır. Nerede ne konuşacağını bilmemektedir. Psikolojisi ve kimyası bozulmuş haldedir. Başbakan bu ruh haliyle Türkiye`yi taşıyamaz. Onu dinlendirmek lazım. Başbakan durmak yok yola devam diyor ya, siz ona `yeter artık çek git` deyin. Milliyetçi Hareket`e de `Yeter artık geri gel` deyin. Milliyetçi Hareket iktidar olmak istiyor. İktidar olmak istiyorum."

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir